Miskolc Motors | Aktuális ajánlatok

AZ ÚJ BMW 1 AKÁR HAVI
NETTÓ 89 000 FORINTÉRT

Új korszak kezdete a prémium kompakt kategóriában: a vadonatúj BMW 1-es sorozat dinamizmust sugárzó dizájnjával, rendkívül modern, tágas belterével és innovatív technológiáival új dimenzióba helyezi a vezetés élményét.

Induljon egy élménydús All-inclusive utazásra már havi nettó 89.000 forinttól*: különleges lízingajánlatunk keretében kínált modellünk extrafelszereltséFgei és szolgáltatáscsomagjai garantálják, hogy Önnek semmi másra ne kelljen figyelnie, csak a vezetés színtiszta élményére. Engedjen a csábításnak: próbálja ki az új BMW 1-et egy tesztvezetés során és ismerje meg a modell lenyűgöző karakterét!

Az ajánlat részletei

Az ajánlat részletei

Az ajánlatban szereplő modell többek között az alábbi felszereltséget tartalmazza:

 • Parkolóasszisztens
 • Repair Inclusive 5 év/200.000 km
 • Service Inclusive 5 év/100.000 km
 • 17'' Könnyűfém- multiküllős 546- keréktárcsa
 • Steptronic sebességváltó duplakuplunggal
 • LED technológiás fény- és ködfényszóró
 • Automatikus klímaberendezés
 • Ülésfűtés (vezető és első utas számára)
 • Világítás- és külső-belső tükörcsomag
 • Hővédő üvegezés
 • Megnövelt méretű üzemanyag tartály
 • BMW Individual Exterior Line Aluminium csomag
 • Fekete vagy fehér szín
BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW 1 MODELLRŐL

BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW 1 MODELLRŐL

Az új BMW 1 arra született, hogy mágnesként vonzza magára a tekinteteket. E cél érdekében az autó egyedülálló formatervét és progresszív dizájnnyelvét veti be, amelyek markánsan kiemelik a tömegből. Szintén nem mindennapi a modern atmoszférájú belső tér sem, amely prémium minőségével és őszinte stílusával inspirál. A hatékony motorok, a sorozatban az új BMW 1-gyel debütáló elsőkerék-meghajtás, valamint a legmodernebb futóműtechnológiák dinamizmussal és agilitással telített vezetési élményt garantálnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig gondoskodnak arról, hogy Ön mindig biztonságosan és kényelmesen érje el úti célját.

Magabiztos a legapróbb részletekig

Magabiztos a legapróbb részletekig

"Az új BMW 1 fiatalos, trendi és urbánus." (Domagoj Dukec, a BMW dizájnfőnöke) Az új BMW 1 dizájnja mind kívül, mind belül erős benyomást tesz. Kezdődik mindjárt a dinamizmust sugárzó, nagy dupla vesékkel és széles első köténnyel ellátott orr-résszel, amelyről a tekintet a lendületes tetővonallal párhuzamos, tiszta rajzolatú, a jellegzetes far felé futó kontúrokra vándorol tovább.

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

A 7 fokozatú Steptronic sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal illetve sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.

Sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára

Magasított oldalpárnájú ülőlappal és háttámlával rendelkező ülések optimálisan tartják a vezető és az elöl ülő utas testét még kimondottan sportos kanyarvételkor is. Az ülések dőlésszöge, azok ülőlapjának mélysége és háttámlájuk szélessége egyaránt állítható.

LED-es fényszórók

LED-es fényszórók

A nappali menetfényektől a tompított fényszórókig a LED-es fényszórók minden egyes funkcióját hosszabb élettartam és energiatakarékosság jellemzi a LED technológia jóvoltából. A dinamizmust sugárzó, karcsú első fényszórók hatásosan világítják meg az utat éjszaka és rossz időben erős, a nappali fényével szinte megegyező színhőmérsékletű fényükkel.

A kép illusztráció. Az ajánlat 2020.01.15 és 2020.03.31. között, megrendelt BMW 118i*konkrét konfigurációjú modellre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes. (A BMW által támogatott kedvezményes finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 600 000Ft-ot meghaladó értékű extrát tartalmazó konfiguráció esetében igénybe vehető. Egyéb konfigurációhoz kérjen ajánlatot.) Az ajánlatban konfigurált modell fekete színű, Parkolóasszisztenssel, 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal felszerelt, továbbá 17" Könnyűfém - multiküllős 546 - keréktárcsával, steptronic duplakuplungos sebességváltóval, LED technológiás fény és ködfényszóróval, szövet/műbőr kombinációjú antracit/szürke kiemelésű sportüléssel automatikus klímaberendezéssel, ülésfűtéssel (vezető és első utas számára), világítás- és külső-belső tükör csomaggal, hővédő üvegezéssel, megnövelt méretű üzemanyag tartállyal, és BMW Individual Exterior Line Aluminium csomaggal rendelkezik összesen 3 080 100Ft értékben.

Az ajánlatban megadott havi induló lízingdíj esetén a futamidő 60 hónapos, nettó vételár 8 649 685 Ft, nettó önerő 35%, 3 090 512Ft. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A konstrukciónál kötelező

teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. Az akció keretében meghirdetett 2,85% induló THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltétele figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A támogatott finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 600 000 Ft -ot meghaladóértékű extrával felszerelt BMW 1 (F40) modellre elérhető. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. Fix kamatozású konstrukció kamatozás felár esetében választható. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További információért és az akcióval kapcsolatos részletekért forduljon a hivatalos BMW márkakereskedőkhöz!

BMW 1
átlagfogyasztás 5,3 - 7,9l/100 gkm;

CO2-kibocsátás: 118 - 185g/km.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.