AKTUÁLIS AJÁNLATAINK.

Most különleges ajánlatokkal várjuk Önt hivatalos BMW Márkakereskedéseinkben.

Bővebb információkért kérjük, kattintson a modell nevére! Részletes tájékoztást a hivatalos BMW Márkakereskedésekben, vagy az Információkérés gombra kattintva kaphat.

> BMW 530e
> BMW 5 Limousine és Touring
> BMW X1
> BMW X2
> BMW X3
> BMW X4
> BMW i3 nyíltvégű lízing ajánlat
> BMW i3 zártvégű lízing ajánlat
> Katalógusok és árlisták
BMW 530e

BMW 5 PLUG-IN-HIBRID GREEN EDITION MOST 14 990 000 FORINTÉRT.

A BMW 5 Plug-in-hibrid Green Edition most 14 990 000 forintért vagy nyílt végű pénzügyi lízinggel havi nettó 123 000 forinttól érhető el. A limitáltan elérhető Green Edition felszereltség a következő extrákat tartalmazza az alapfelszereltségen felül:

 • Fekete vagy Alpesi fehér fényezés
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára,
 • LED-es adaptív fényszórók,
 • Távolságifényszóró-asszisztens
 • Sport bőrkormány
 • Repair Inclusive - 5 év / 200 000 km.

Az ajánlat, limitált darabszámú, 2019. április 1. és június 30. között megrendelt alapkivitelű fekete vagy alpesi fehér fényezésű BMW 5 plug-in-hibrid Green Edition modellre vagy visszavonásig érvényes. A megadott havi nettó induló lízingdíj 60 hónapos futamidő, 14 999 000 Ft bruttó vételár, 5 999 600 Ft bruttó önerő, bruttó 1 499 900 Ft maradványérték esetény érvényes. Az induló THM pedig 5,5%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözetfizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A finanszírozás kizárólag vállalkozások számára érhető el. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A meghosszabbított jótállással kapcsolatos további információkért és az ajánlattal kapcsolatos további részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BMW 530e

BŐVEBBEN A BMW 530E PLUG-IN-HIBRID MODELLRŐL.

"Gondolkodj kreatívan. Halld meg az idők szavát." Ez a fenntarthatóság megteremtésének két legfontosabb alapkövetelménye, melyet a BMW 530e iPerformance tökéletesen ültet át a gyakorlatba. A modell legfontosabb tulajdonságai közé tartozik:

 • Elektromos motor és 4 hengeres TwinPower Turbo benzinmotor együttese, mely a BMW eDrive plug-in hibrid meghajtást teremti meg
 • Nagyjából 45 kilométer tisztán elektromos meghajtással megtett táv.
 • 140 km/óra elektromos hajtás melletti végsebesség
 • Intelligens energiamenedzsment
 • Háztartási elektromos csatlakozókról és nyilvános töltőállomásokról tölthetőség
 • Zöld rendszámmal járó kedvezmények: mentesség a Gépjármű adó, Cégautó adó, Regisztrációs adó, Vagyonszerzési illeték alól, ingyenes parkolás Budapest mellett az ország számos más városában
 • Minimalizált károsanyag-kibocsátás
 • Csökkenő üzemanyagköltségek

BMW 530e iPerformance:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 2,0-2,4
CO₂-kibocsátás (g/km): 45-55

> További információk a modellről

BMW 5-ÖS AJÁNLAT.

BMW 5- ös sorozat modelljeinek vásárlása esetén az M Sport csomag vagy a Luxury Line modellváltozat felár nélkül elérhető.

Kivételes ajánlatként a BMW 5 Touring kivitel a Limousine modell árában elérhető.További információkért kérjük forduljon a Márkakereskedőjéhez!

Az ajánlatok 2019. április 1. és június 30. között megrendelt modellekre, vagy visszavonásig érvényesek. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN A BMW 5 LIMOUSINE ÉS TOURING MODELLRŐL.

A BMW 5-ös sorozat új mércét állít a modern üzleti modellek között. Dinamikus, és elegáns megjelenésével az autó kielégíti azokat az elvárásokat, melyet az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak. A jármű előnyei közé tartozik az:

 • Intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás
 • Intelligens Start/Stop funció
 • Automatikus csomagtértető-működtetés
 • Touring kivitel estében 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla, így akár 1700 literre növekvő befogadóképesség

BMW 5 Limousine (520d manuális váltóval / 540i xDrive Steptronic váltóval)
Átlagfogyasztás (l/100 km): 5,4-6,1 / 8,7-9,6
CO₂-kibocsátás (g/km): 142-159 / 197-217

BMW 5 Touring (518d Steptronic váltóval / 540i xDrive Steptronic váltóval)
Átlagfogyasztás (l/100 km): 5,7-6,3 / 9,2-10,0
CO₂-kibocsátás (g/km): 148-164 / 208-227

> További információk a modellről

BMW X1 EGYEDI AJÁNLAT.

A BMW X1 modell most egyedi ajánlat keretében érhető el. Bővebb információért kérjük forduljon Márkakereskedőjéhez!

Az ajánlatok 2019. április 1. és június 30. között megrendelt modellekre érvényesek. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN A BMW X1 MODELLRŐL.

A BMW X1 tökéletes jármű azok számára, akik a vezetési élményt saját elvárásaik és szükségleteik szerint képzelik el. Az autó SAV-os arányai meggyőző önbizalmat tükröznek, a belső tér pedig rendkívül sokoldalúan alakítható. A jármű olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az:

 • Emelt üléspozíció a lehető legjobb körkilátás érdekében
 • 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla
 • Érintés nélkül nyitható csomagtér-ajtó
 • Intelligens könnyűépítés és kifinomult aerodinamikai megoldások

BMW X1 sDrive 16d / BMW X1 xDrive 25i:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 5,1-5,5 / 8,0-8,5
CO₂-kibocsátás (g/km): 134-143 / 182-192

> További információk a modellről

BMW X2 EGYEDI AJÁNLAT.

A BMW X2 modell most egyedi ajánlat keretében érhető el. Bővebb információért kérjük forduljon Márkakereskedőjéhez!

Az ajánlatok 2019. április 1. és június 30. között megrendelt modellekre érvényesek. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN A BMW X2 MODELLRŐL.

Abszolút különleges. Valami egészen kivételes. A BMW X2 már első látásra teljesen egyértelművé teszi, hogy milyen sportos ambíciók hajtják. Büszkén felvállalt atletikusságával a jármű olyan dinamizmust és agilis teljesítményleadást nyújt, ami egyedülálló a kategóriában. A jármű olyan újdonságokkal rendelkezik, mint a:

 • Három nagyméretű légbeömlő, mely még jobb hűtést biztosít mind a motornak, mind a fékeknek
 • C-oszlopon elhelyezett BMW-logó
 • Lekerekített kerékjárati ívek, látványos kipufogóvégek, elegánsan lejtő tetőív
 • Fejjel lefelé fordított hűtőrács páros

BMW X2 sDrive 16d- BMW X2 M35i:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 4,8-5,5 / 8,3-8,6
CO₂-kibocsátás (g/km): 126-145 / 188-196

> További információk a modellről

BMW X3 SPECIAL EDITION MOST 12 990 000 FORINTÉRT.

A BMW X3 20d xDrive Special Edition modell 12.990.000 forinttól az öné lehet. A limitáltan elérhető Special Edition felszereltség a következő extrákat tartalmazza az alapfelszereltségen felül:

 • Tetősín aluminium kivitelben
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • LED-es adaptív fényszórók
 • LED-es ködfényszóró, távolságifényszóró-asszisztens
 • Advantage felszereltség (csomagtér-elválasztó háló, tárolócsomag, automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükrök és automatikus klímaberendezés)

Az ajánlatok 2019. április 1. és június 30. között megrendelt modellekre limitált darabszámban, vagy visszavonásig érvényesek. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN A BMW X3 MODELLRŐL.

A határtalan lehetőségek ígéretét hordozó BMW X3 a határozott kiállás és a szabadság kifejezője. A modell harmadik generációja minden korábbinál lendületesebb karekterrel rendelkezik.
A jármű olyan újdonságokkal rendelkezik, mint a:

 • Jelentős mértékben megnövelt hűtőrácsok
 • A BMW X modellcsalád történetének első hatszög alakú ködlámpái
 • Emelt hasmagasság
 • Maximális menetkényelem

BMW X3 xDrive 20d:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 6,8-7,3
CO₂-kibocsátás (g/km): 178-190

> További információk a modellről

BMW X4 SPECIAL EDITION MOST 13 990 000 FORINTÉRT.

A BMW X4 20d xDrive Special Edition modell most 13 990 000 forinttól az öné lehet. A limitáltan elérhető Special Edition felszereltség az alapfelszereltségen felül az alábbi extrákat tartalmazza:

 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • LED-es adaptív fényszórók
 • Advantage felszereltség (csomagtér-elválasztó háló, tárolócsomag, automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükrök és automatikus klímaberendezés)

Az ajánlatok 2019. április 1. és június 30. között megrendelt modellekre, vagy visszavonásig érvényesek. A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.

BŐVEBBEN A BMW X4 MODELLRŐL.

Mindegy milyen kihívással találja szemben magát a BMW X4 azonnal felveszi a kesztyűt. A modell második generációja még nagyobb hangsúlyt fektet a sportos menetteljesítmény és magabiztos kisugárzás kettősére. A jármű újdonságai közé tartozik többek között a:

 • Könnyített futómű-technológia mely érezhetően élénkebb menetdinamikát eredményez
 • A BMW EfficientLightweight stratégia alkalmazásának köszönhetőnen 50 kilogrammal csökkentett tömeg
 • Sportos és elegáns belső tér Sensatec borítású műszerfallal
 • Atletikus külső megjelenés jellegzetes kupés sziluettel
 • Gesztusvezérlés

BMW X4 xDrive 20d:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 6,8-7,3
CO₂-kibocsátás (g/km): 178-192

> További információk a modellről